Kupla Fun FAQ

Mitä on Kupla Fun?

Kupla Fun on naurua, hikeä ja ennen kaikkea se on hulvattoman hauskaa yhdessä tekemistä. Kuplafutiksesta käytetään monia erilaisia nimityksiä kuten esimerkiksi kuplapallo, kuplajalkapallo ja Bubble Football. Kupla Fun on juuri sinun harmaan arkesi pelastus ja se sopii monenlaiseen tilaisuuteen kuten polttareihin, syntymäpäiville, tykypäiville, koululaisille ja kaveriporukoille, sekä ihan kaikille jotka haluavat pitää hauskaa ja nauttia elämästä! Järjestämme kuplafutista Seinäjoen ja Vaasan ympäristössä sekä lähialueilla. Haluatko häppeninkiä tapahtumaasi? Kupla Fun sopii myös vetonaulaksi erilaisiin tapahtumiin.

Kenelle kuplafutis sopii?

Kupla Fun sopii kaiken kuntoisille pelaajille, aina 140 cm ylöspäin 120 kg saakka. Peli ei valitettavasti sovellu sinulle, jos olet raskaana tai kärsit selkä- ja niskavaivoista. Alaikäisiltä edellytämme huoltajan hyväksyntää.

Mitä pitää ottaa huomioon?

Kuplafutis on fyysinen laji, joten varaa juomapullo ja vaihtovaatteet mukaasi. Pelin aikana pidetään taukoja pelaajien kunnon mukaan. Otteluaika voi olla esimerkiksi 5-10min jonka jälkeen pidetään pieni tauko.

Millaiset vaatteet puen?

Kuten sanottu pelissä tulee hiki, joten pue päällesi joustavat vaatteet tai urheiluvaatteet ja huomioithan, että varsinkin ulkopeleissä vaatteet voivat hieman likaantua. Laita päällesi T-paita, sillä se suojaa parhaiten olkahihnojen hankaukselta ja se on hygieninen. Hihattomat paidat ovat kiellettyjä. Huomioithan, että nappulakenkiä ei saa Kupla Funissa käyttää, joten lenkkarit ajavat asiansa tässä.

Kuinka monta pelaajaa täytyy olla?

Pelaajia voi olla 6-20 henkeä riippuen paketista.

Onko kupla fun pelkkää kuplafutista vai onko olemassa muita peli- tai leikkimuotoja?

Kupla Fun järjestää tarpeen mukaan myös erilaisia pelimuotoja porukoille. Tälläisiä ovat muun muassa Kuplan kuningas joka on versio kukkulan kuninkaasta, eli voittaja on se joka jää viimeisenä seisomaan. Avainpelaaja on joukkuelaji, jossa molemmissa joukkueissa on oma avainpelaaja, joka yrittää ylittää vastapuolen maalilinjan. Muut pelaajat yrittävät suojella omaa avainpelaajaa ja samalla estää vastapuolen avainpelaajaa ylittämästä omaa maalilinjaa. Kuplakeilailussa osa pelaajista toimii keiloina ja yksi toimii pallona, pallo juoksee kohti keiloja ja yrittää kaataa ne. Onnistutko sinä täyskaadossa? Amerikkalaisessa kuplapallossa pelataan myös joukkueissa. Molemmat joukkueet aloittavat oman maalilinjan takana ja yrittävät ylittää vastapuolen maalilinjaa. Erän voittaa se joukkue jonka pelaaja ylittää toisen joukkueen maalilinjan ensimmäisenä.

Millainen pelipaikka tai sisäliikuntasali?

Pelipaikoiksi sopivat nurmi- ja tekonurmikentät ja hinta vaihtelee paikkakunnasta riippuen, mutta myös maksuttomia nurmikenttiä on olemassa. Kesästä pitkälle syksyyn Kupla Funia voidaan pelata ulkona. Talvella kupla Funia voidaan pelata myös pihalla, jos lumi on maassa. Voit varata itse sisäliikuntatilan, annamme mielellämme vinkkiä tilan varaukseen. Salien hinnat vaihtelevat 30 - 70€/ 1h per sali, riippuen salin koosta ja sijainnista. 12 kuplan pakettiin sali pitää varata kolmeksi tunniksi. Pienempään 6 kuplan pakettiin riittää kahden tunnin varaus.

Voiko Kupla Funia pelata sateella?

Kupla Fun ei ole sokerista tehty, joten sitä voidaan myös pelata pienellä sateella.  Jos kohdalle sattuu rankkasade tai ukonilma, voidaan peliä siirtää ja odotella ilman kirkastumista.

Mitä turvallisuusseikkoja minun tulee ottaa huomioon?

Kuplamme ovat vahvaa tekoa, joten niitä saa taklata kaikista suunnista. Myös kuperkeikan heittäminen on täysin turvallista, kunhan turvavaljaita käytetään oikein. Ohjaaja käy kanssanne turvallisuusohjeet ja pelin säännöt läpi ennen pelin aloitusta. Ennen pelin alkua tehdään myös pienet lämmittelyt. Ohjaaja toimii pelissä tuomarina ja ottaa myös mielellään kuvia sekä videoita pelaajista!

Huomioittehan,  että Kupla Fun eli kuplafutis on kontaktilaji ja jokainen osallistuja on itse vastuussa mahdollisista pelin aikana sattuneista vahingoista, sekä huolehtii omasta voimassaolevasta tapaturmavakuutuksestaan.

Miten valmistaudun ennen peliä?

Saavu paikalle hyvissä ajoin noin 10 min ennen Kupla Funin aloitusta. Silmälasit kannattaa vaihtaa piilolinsseihin ja taskut tulisi tyhjentää ennen pelin aloitusta. Poista myös kaikki terävät korut tai rannekoristeet ja muut korut. Ota mukaasi valtavasti hauskaa mieltä ja ennakkoluulotonta asennetta, sillä Kupla Funin tapahtuman muistat pitkään!

Onko kupla fun pelkkää kuplafutista vai onko olemassa muita peli- tai leikkimuotoja?

Lisäksi pelimuotoihimme kuuluu hauska peli jonka nimi on: Kuka pelkää Kuplailijaa. Siinä yksi kuplailija asettuu kentän keskelle ja muut pelaajat yrittävät juosta kuplailijan ohi toiselle puolelle kenttää, osumatta keskellä olevaan henkilöön. Keskellä oleva kuplailija yrittää kaataa niin monta kuplailijaa kuin ehtii. Se joka kaatuu, joutuu jäädä keskiviivalle alkuperäisen kuplailijan kanssa. Voittaja on se, joka viimeiseksi jää pystyyn viivan taakse. Toki jos uskaltaa, voi vielä yrittää mennä toiselle puolelle.

Häppeninki Productions

Häppeninki Productions on uudenaikainen ja innovatiivinen tapahtumatuotantoyritys, joka järjestää juuri sinun unelmiesi tapahtuman. Haluamme tuottaa asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä ja annamme tästä myös 100% hauskanpitolupauksen. Tutustu Häppeninkiin!

Ole yhteydessä!