Hyvinvointia säärystimistä ja Kupla Funin asiakkaille -15% Tritanium Finlandin tilauksista

Voimme iloksemme ilmoittaa, että yrityksemme on saanut uuden yhteistyökumppanin! Tritanium Finland on kotimainen kompressio –ja urheilutekstiileihin keskittynyt urheiluvaatemerkki. Yritys tuo hyvinvointia ihmisille erilaisten kompressiotekstiileiden kautta. Kupla Fun –palvelun asiakkaat saavat -15% Tritanium Finlandin tilauksista! Tritanium Finlandin valikoima on laaja aina sukista, säärystimiin ja paitoihin sekä housuihin.

 

hyvinvointia säärystimistä

Palautumiseen tarkoitettuja säärystimiä

 

Hyvinvointia kompressiotuotteista

Itse törmäsin ensimmäisiin kompressiotuotteisiin muutamia vuosia sitten. Ostinkin pitkävartiset kompressiosukat mutta, käyttö jäi vähäiseksi lähinnä huonon käyttökokemuksen takia. Sukissa ei oltu tarkemmin ilmoitettu kokoa, vaan koko meni S tai M -kokoina ja oikean koon löytyminen oli aika hankalaa. Sukkiin ei  oltu myöskään tarkemmin määritelty esimerkiksi pohkeen kokoa, joka on mielestäni olennainen osa käyttökokemusta. Onneksi markkinoille on nyt tullut laadukaampia tuotteita ja ensimmäisen kerran törmäsin Tritanium Finlandin säärystimiin, ehkä noin vuosi sitten. Totesin heti, että tuotteet eroavat kilpailijoista, koska heillä oli eri tuotteita eri käyttötarkoituksiin ja esimerkiksi säärystimet valittiin pohkeen koon ja -käyttötarkoituksen mukaan. Kompressiotuotteilla on monia hyviä vaikutuksia, kuten harjoittelumukavuuden paraneminen, palautumisen tehostuminen ja rasitus- ja urheiluvammojen huomattava vähentyminen sekä enneltaehkäisy.

 

hyvinvointia säärystimistä

Osakompressiohousut ja active -urheilutoppi

 

Ei pelkästään urheilijoille

Kompressiotuotteita ei ole tarkoitettu pelkästään urheilijoille, vaan ihan tavalliset toimistotyöntekijätkin hyötyvät tuotteista. Kompressiotekstiileiden hyöty perustuu, siihen, että tekstiileiden avulla lisätään hallitusti kudosten ulkoista mekaanista painetta, jonka myötä saadaan haluttuja vaikutuksia niin lihaksistoon, veri- ja imusuonistoon kuin myös syvemmälle kudostasolle. Tämä ulkoinen mekaaninen paine mm. pienentää verisuonten läpimittaa, jonka ansiosta laskimoläpät sulkeutuvat helpommin ja laskimovirtaus tehostuu. Myös imunesteitä kuljettavan lumfajärjestelmän toiminta tehostuu ja kehon oma ”roskahuolto” toimii nopeammin. Tehostuneen laskimo –ja lymfakierron ansiosta lihasten hapensaanti paranee, sekä epäpuhtauksien poistuminen nopeutuu. Tämän ansiosta kompressiotekstiileillä voidaan saavuttaa maksimaalinen suoritusteho, nopeampi palautuminen, sekä rasitus- ja urheiluvammojen huomattava vähentyminen.

 

hyvinvointia säärystimistä

Kompressiosukat palautumiseen

Apua palautumiseen

Teen itse seisomatyötä, sekä liikun todella paljon ja huomasin heti säärystimien tehon etenkin palautumisessa. Alaselkäni kipeytyy silloin tällöin esimerkiksi liiallisesta seisomisesta johtuen, mutta kun aloin käyttämään säärystimiä, palautuminen nopeutui, eikä selkäni enää kipeytynyt. Lisäksi kärsin kireistä pohkeista, joita aina silloin tällöin ”kolottaa”, mutta tosiaan säärystimien käytön myötä kolotukset ovat hävinneet. Kompressiotekstiileillä voidaan siis saavuttaa monenlaisia hyötyjä jo ennen suoritusta, suorituksen aikana sekä myös suorituksen jälkeen, mutta tuotteet sopivat myös erinomaisesti seisomatyöntekijälle, istumatyöntekijälle, sekä henkilöille jotka matkustavat paljon.

 

Kirjoita kommentti