Mistä Kupla Fun-palvelun hinta koostuu?

Mistä palvelun hinta koostuu?

Usein moni asiakas miettii, mistä palvelun hinta koostuu ja mistä asiakas OIKEASTI maksaa.  Varsinkin, jos palvelu on osaksi niin sanottua ”ei näkyvää palvelua”. Tällä tarkoitan palvelua, mitä asiakas ei näe, mutta sitä kuitenkin tehdään taustalla. Kupla Fun -palvelu on hyvä esimerkki , sillä se sisältää runsaasti ”ei näkyvää palvelua”. Mielestäni palvelun hinnan miettiminen on ihan normaalia ja itsekin mietin näin yrittäjänä, mistä kunkin palvelun hinta koostuu. Monelle on itsestään selvää, että ravintola-annoksen hinta koostuu muistakin kustannuksista, kuin vain pelkästä raaka-ainekustannuksista, tai ainakin toivon niin. En ihmettele yhtään miksi ravintoloiden täytyy pitää hinnat huokeina, sillä Suomessa raaka-aineet ovat todella kalliita, verrattuna muihin maihin. Jos vielä halutaan syödä hieman erikoisempaa, esimerkiksi luomua tai lähituotteita, hinta pompsahtaa korkealle. Lisäksi tähän päälle pitää laskea työntekijöiden palkat, paikkavuokrat, sähkö- ja vesilaskut ja kaikki muut kulut.

 

Kupla Fun, Kuplafutis, Vaasa Seinäjoki

 

Mistä asiakas maksaa?

Mistä siis Kupla Fun -palvelun hinta koostuu? Palvelu on suurimmaksi osaksi asiakkaalle ei näkyvää ja siksi moni varmasti ihmettelee hintaa. Palveluna tarjotaan siis kuplafutista. Kuplafutis on peli, jossa pelataan toisiaan vastaan pukeutuneina isoihin törmäyskupliin. Kuplailu on yllättävän raskasta ja monelle tulee yllätyksenä pelin fyysisyys. Joka tapauksessa homma toimii niin, että asiakas tilaa meiltä Kupla Fun -palvelun ja saa ohjaajan ja kuplat valmiiksi toimitettuna haluamalleen paikkakunnalle. Tässä on siis kuva jonka asiakas näkee.

 

Kupla Fun, Kuplafutis, Vaasa Seinäjoki

 

 

Taustatyöhön, mitä asiakas ei siis ”näe” kuuluu paljon tekemistä ennen  ja jälkeen Kupla Fun -tapahtuman. Hinta palvelulle koostuukin lähinnä itse työstä, elämyksestä ja tietysti itse kuplan hinnan poistosta. Aikaa kuluu muun muassa kuplien roudaamiseen, täyttämiseen ja puhdistamiseen sekä tyhjentämiseen. Yhden yksittäisen kuplan täyttäminen ja tyhjentäminen ei vie paljoa aikaa, mutta kun tämän ajan kertoo  kahdellatoista kuplalla, niin aikaa menee tietysti kaksitoista kertaa enemmän. Yrityksessämme kuplien puhtaus on meille todella tärkeässä osassa ja kiinnitämme siihen erityistä huomiota. Onhan seuraavan kuplailijan hauskempi aloittaa peli puhtaalla kuplalla. On myös tärkeää huolehtia kuplien kuivuudesta. Sadekelillä kuplaillessa täytyy kuplat kuivata pelin jälkeen todella hyvin.

 

Kupla Fun, Kuplafutis, Vaasa Seinäjoki

 

 

Kirjoita kommentti