Miten varaat palvelun?

Miten varaat Kupla Funin?

Pirkko toimii työpaikkansa tykyvastaavana ja on vastuussa työpaikan virkistystapahtumien järjestämisestä. Työntekijät ovat tänä vuonna toivoneet tykypäivältä jotain uutta ja erilaista elämystä, koska viime vuoden yritysvierailu lähikunnassa ei ollut menestys ja Pirkko saikin huonoa palautetta päivästä. Tänä vuonna Pirkko on kuitenkin ajoissa liikkeellä ja hän haluaa tykypäiville jotain hauskaa yhdessä tekemistä, jossa myös ryhmähenki pääsisi tiivistymään.

Pirkko haluaa siis panostaa tiimihengen nostattamiseen, sillä hän tietää sen parantavan yrityksen työtehokkuutta ja työntekijöiden hyvinvointia. Hän törmää sattumalta Häppeningin nettisivuihin ja toteaa Kupla Funin olevan juuri sitä mitä etsii, eli hauskaa yhdessä tekemistä tiimihenkeä unohtamatta. Hän ehdottaa Kupla Fun -palvelua työntekijöilleen ja he innostuvat siitä oitis. Ennen varausta Pirkko lukee vielä sivuilla olevat yleiset kysymykset ja varmistuu siitä, että palvelu sopii juuri heidän tarpeisiinsa. Lopuksi hän huomaa, että Hotel Astor Vaasasta tarjoaa myös Kupla Funin varaajille majoitusta edullisemmin. Mutta tällä kertaa Pirkko ei tarvitse majoitustiloja.

Pirkko toteaa Kupla Funin varaamisen olevan helppoa. Hän katsoo verkkosivuilla olevaa varaustilannekalenteria ja valitsee tapahtumalle vapaan päivämäärän. Varauksen hän tekee varauslomakkeella. Kalenterivarauksesta Pirkolle tulee vahvistusviesti sähköpostiin. Sähköpostin hän oli jättänyt sivuille tehdessään varausta. Vahvistusviestin jälkeen Pirkon sähköpostiin tupsahtaa myös lasku sekä alennuskoodi saunatilojen varaamista varten. Kun varaus on varmistettu, tarvitsee Pirkon ja hänen tykyporukkansa vain ilmaantua sovittuun paikkaan sovittuna aikana ja nauttia hulvattomasta hauskasta elämyksestä!

Häppeninki Productions

Häppeninki Productions on uudenaikainen ja innovatiivinen tapahtumatuotantoyritys, joka järjestää juuri sinun unelmiesi tapahtuman. Haluamme tuottaa asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä ja annamme tästä myös 100% hauskanpitolupauksen. Tutustu Häppeninkiin!

Ole yhteydessä!