tiina.karjala@happeninki.fi

Polttarit, kaveri- ja synttäriporukat

Kuplafutista kaveriporukassa

Kupla Fun Hupi -elämyspakettimme sisältää elämystä ja naurua runsaasti koko porukalle. Tämä pakettimme ei jätä ketään kylmäksi, vaan pikemminkin kuumaksi! Pakettimme sisältää kaiken oleellisen juuri teidän tarpeisiinne räätälöitynä. Teidän tarvitsee vain saapua paikalle ja nauttia elämyksestä! Tämän elämyksen muistatte varmasti pitkään!

Kuplafutis

Paketit ja hinnat

KUPLA FUN HUPI

Kupla Fun Hupi -pakettiin sisältyy:

  • 1 tunti hauskaa kuplailua
  • 12 isoa kuplaa
  • Iloinen ja ammattitaitoinen ohjaaja
  • Pallon, liivit sekä pienet verkkomaalit
  • Oma mitali sankarille tai parhaalle pelaajalle
  • Haluattehan muistaa elämyksen pitkään? Halutessanne otamme myös kuvamateriaalia peleistänne!

Kupla Fun Hupi sopii 12–25 kuplailijalle

1 tunniksi 330 €


KUPLA FUN HUPI MINI

Jos haluatte kuplailla pienemmällä porukalla, niin sekin onnistuu! Tarjoamme pienemmälle porukalle Kupla Fun mini -pakettia. Paketti sisältää kaikki muut ylläolevat asiat, kuplien määrä on vain pienempi. Kupla Fun mini -pakettiin kuuluu 6 isoa kuplaa.

KUPLA FUN HUPI MINI sopii 6-12 kuplailijalle

1 tunniksi 250 €


Huomioittehan, että mahdolliset liikuntasalivuokrat ja matkakustannukset eivät sisälly pakettien hintoihin. Tarkista oman paikkakuntasi matkakustannukset. Lähetämme laskun etukäteen sähköpostilla. Pidätämme oikeuden hinta- ja tuotemuutoksiin.

Häppeninki Productions

Häppeninki Productions on uudenaikainen ja innovatiivinen tapahtumatuotantoyritys, joka järjestää juuri sinun unelmiesi tapahtuman. Haluamme tuottaa asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä ja annamme tästä myös 100% hauskanpitolupauksen. Tutustu Häppeninkiin!

Ole yhteydessä!