Roller Fun - Vesipetojen unelma

Mikä on Roller Fun?

Mökkiviikonloppu tiedossa ja haluaisit kokeilla jotain uutta ja hauskaa aktiviteettia?

Roller Fun on kaikkien vesipetojen unelma ja mikäs voisi olla sen mukavempaa kuin rullailla veden päällä hyvän ystävän kanssa aurinkoisessa kesäsäässä! Hommassa voi tulla kuuma, mutta onneksi apu on lähellä ja voit aina käydä pulahtamassa välillä vedessä. Roller Fun eli vesirolleri on siis veden päällä kelluva ”hamsterirulla” jonka sisälle voi mennä rullailemaan ja pitämään hauskaa. Roller Fun sopii kaikille, jotka haluavat pitää hauskaa, eivätkä pelkää pientä kastumista, toki jos olet taitava, saatat säästyä kastumiselta. Roller Fun sopii polttariporukoille, lapsiperheille, kaveriporukoille tykyporukoille ja kaikille jotka haluavat pitää hauskaa vesileikkien merkeissä.

roller-fun

Hinnat

Voit valita kahdesta erilaisesta Roller Fun vaihtoehdosta: Roller Perus tai Roller Valmis.  Jos tiedossa on rauhallinen mökkiviikonloppu perheen kanssa, voit ehkä noutaa vesirollerin ja täytellä sen itse aurinkoisessa kesäsäässä, grillin kuumentuessa terassilla. Rauhallisen illan valintasi on tällöin Roller Perus. Jos tiedossasi on esimerkiksi vauhdikkaammat polttarit ja haluat rollerin helposti ja sujuvasti paikan päälle on valintasi Roller Valmis. Lasku lähetetään etukäteen sähköpostilla.

Roller Perus 150€ /vrk (vuokrahinta asiakkaan hakiessa/ palauttaessa tuotteen Seinäjoelta. Opastus tuotteen käyttämiseen  haettaessa). (Vuokra-ajasta sovitaaan asiakkaan kanssa aina erikseen ja jos asiakas ei noudata sovittuja aikoja on Häppeninki Productionssilla oikeus periä 100€ myöhästymismaksu asiakkaalta).

Roller Valmis 250€ tunti paketti sisältää ohjaajan (vuokrahinta toimitettuna, täytettynä ja haettuna. Avaimet käteen pakettina. Mahdollisuus myös pidempään vuokra-aikaan. Huomioithan, että paketti ei sisällä matkakustannuksia. Kilometrikorvaus on  0,55 €/km.

Huomioithan, että hinnat koskevat vain yksityishenkilöitä. Yritykset ja seurat ottakaa rohkeasti yhteyttä, jos kiinnostutte Roller Funista tapahtumaanne. Pidätämme oikeuden hinta- ja tuotemuutoksiin.

Hintaesimerkkejä matkakustannuksista:

Seinäjoen alueelle max 5 km keskustasta ilmaiset matkakulut.
Seinäjoki— Vaasa—Seinäjoki  n. 78 €
Seinäjoki  —Kauhajoki— Seinäjoki  n. 52 €
Seinäjoki  —Kurikka— Seinäjoki  n. 32 €

Huomioithan, että hinnat ovat viitteellisiä ja ne on laskettu kaupunkien keskustojen välillä.

Kenelle Roller Fun soveltuu?

Vesirolleri sopii kaikille uimataitoisille ihmisille, jotka eivät pelkää vettä. Vesirollerilla voit pyöriä veden päällä ja pitää hauskaa ystäviesi kanssa! Vesirollerin käytöstä vastaa aina vuokraaja ja hän ei saa luovuttaa verirolleria alakäisille ilman valvontaa. Vuokraaja huolehtii myös, että Roller Fun on vesillä käytössä ollessaan koko ajan kytkettynä maalle, eikä pääse karkaamaan avovesille. Roller Funin vuokraajalta edellytetään hyviä uimataitoja ja hän on aina vastuussa rollerin käytöstä.

Mitä turvallisuusseikkoja minun tulee ottaa huomioon?

Roller Funin sisälle voi turvallisuussyistä mennä kerrallaan korkeintaan yksi iso aikuinen tai muutama lapsi tai nuori. Painorajoitus on noin 120kg. Vesirolleri on kooltaan 2,4m x 2m täytettynä ja se painaa noin 50kg.

Huomioittehan, että vuokraaja käyttää liikuntavälineitä aina omalla vastuullaan, eikä Häppeninki Productions ole vastuussa asiakkaiden mahdollisista loukkaantumisista tai tapaturmista johtuen Roller Funin eli vesirollerin käytöstä. Jokainen käyttäjä on itse vastuussa mahdollisista vesirollerin käytön aikana sattuneista vahingoista, sekä huolehtii omasta voimassaolevasta tapaturmavakuutuksestaan. Kaikilta Roller Funin käyttäjiltä edellytetään hyvää uimataitoa.

Haluatko Roller Funin mukaan tapahtumaasi?

Oletko järjestämässä tapahtumaa, jota haluaisit piristää virkistävällä Roller Funilla? Tai haluaisitko kenties järjestää oman Roller Fun kilpailun työporukan kesken? Tai ehkä haluat tilata Roller Funin vetonaulaksi tapahtumaasi? Otathan yhteyttä, niin räätälöidään juuri sinun tapahtumaasi sopiva konsepti!

Nämä vuokrausehdot koskevat Häppeninki Productionsin omistamia Roller Funia eli vesirollereita ja niiden täyttämisessä käytettäviä täyttöpumppuja.

Vesirollereita vuokrataan vain 18 vuotta täyttäneelle Suomessa asuvalle vuokraajalle. Täysi-ikäisyys tarkastetaan aina ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Henkilöllisyystodistuksena käy ajokortti, passi tai kuvallinen henkilökortti. Vuokraaja on vastuussa vesirollerista, täyttöpumpusta ja siitä, että välineet palautetaan samassa kunnossa Häppeninki Productionssille, kuin ne ovat olleet Häppeninki Productionssin luovuttaessa ne asiakkaalle. Asiakkaalla on velvollisuus tarkistaa tuote vastaanottamisen yhteydessä.

Vuokraaja käyttää liikuntavälineitä aina omalla vastuullaan, eikä Häppeninki Productions ole vastuussa asiakkaiden mahdollisista loukkaantumisista tai tapaturmista, jotka johtuvat vesirollerin käytöstä. Asiakkaan on noudattava vesirollerin käyttöohjeita. Vesirollerin käytöstä vastaa aina vuokraaja ja hän ei saa luovuttaa verirolleria alaikäisille ilman valvontaa. Vuokraaja huolehtii aina, että vesirollerin käytössä noudatetaan sille säädettyjä  painorajoituksia.

Vesirollerin käyttäjiltä edellytetään hyviä uimataitoja ja käyttäjät ovat aina vastuussa rollerin käytöstä, mukaanlukien vuokraaja. Vuokraaja vastaa välineille sattuneista vahingoista siltä osin, kun ne eivät ole  normaalissa käytöstä johtuneita rikkoutumisia.

Vuokrausaika on yksi (1) vuorokausi ja tarkemmasta nouto ja hakuajoista sovitaan kunkin asiakkaan ja Häppeninki Productionssin kanssa. Vuokrausaika alkaa siitä hetkestä, kun asiakas hakee tuotteen tai tuote on toimitettu asiakkaalle. Vuokrausaika loppuu silloin, kun tuote on palautettu Häppeninki Productionsille tai Häppeninki Productions noutaa tuotteen asiakkaalta. Jos asiakas palauttaa tuotteen tai siihen liittyvät välineet myöhässä sovitusta ajasta, peritään tästä hinnaston mukainen myöhästymismaksu.

Yleiset käyttöohjeet

Roller Funin sisälle voi turvallisuussyistä mennä kerrallaan korkeintaan yksi iso aikuinen tai muutama lapsi tai nuori. Painorajoitus on noin 120 kg henkilöiden yhteenlaskettu massa. Vuokraaja huolehtii myös, että Roller Fun on vesillä käytössä ollessaan koko ajan kytkettynä maalle, eikä pääse karkaamaan avovesille. Roller Funia voidaan myös käyttää maalla, jos alustana on nurmikko. Hiekalla, soralla, asfaltilla tai vastaavalla alustalla käyttö on ehdottomasti kielletty.

Vuokraajalle annetaan mukaan tarkemmat kuvalliset ohjeistukset rollerin käytöstä, täytöstä ja tyhjennyksestä.

Häppeninki Productions

Häppeninki Productions on uudenaikainen ja innovatiivinen tapahtumatuotantoyritys, joka järjestää juuri sinun unelmiesi tapahtuman. Haluamme tuottaa asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä ja annamme tästä myös 100% hauskanpitolupauksen. Tutustu Häppeninkiin!

Ole yhteydessä!