tiina.karjala@happeninki.fi

Roller Fun hinnasto

Hinnat

Voit valita kahdesta erilaisesta Roller Fun vaihtoehdosta: Roller Perus tai Roller Valmis.  Jos tiedossa on rauhallinen mökkiviikonloppu perheen kanssa, voit ehkä noutaa vesirollerin ja täytellä sen itse aurinkoisessa kesäsäässä, grillin kuumentuessa terassilla. Rauhallisen illan valintasi on tällöin Roller Perus. Jos tiedossasi on esimerkiksi vauhdikkaammat polttarit ja haluat rollerin helposti ja sujuvasti paikan päälle on valintasi Roller Valmis. Lasku lähetetään etukäteen sähköpostilla.

Roller Perus 150€ /vrk (vuokrahinta asiakkaan hakiessa/ palauttaessa tuotteen Vaasasta. Opastus tuotteen käyttämiseen  haettaessa). (Vuokra-ajasta sovitaaan asiakkaan kanssa aina erikseen ja jos asiakas ei noudata sovittuja aikoja on Häppeninki Productionssilla oikeus periä 100€ myöhästymismaksu asiakkaalta).

Roller Valmis 250€ tunti paketti sisältää ohjaajan (vuokrahinta toimitettuna, täytettynä ja haettuna. Avaimet käteen pakettina. Mahdollisuus myös pidempään vuokra-aikaan. Huomioithan, että paketti ei sisällä matkakustannuksia).

Haluatko Roller Funin mukaan tapahtumaasi?

Oletko järjestämässä tapahtumaa, jota haluaisit piristää virkistävällä Roller Funilla? Tai haluaisitko kenties järjestää oman Roller Fun kilpailun työporukan kesken? Tai ehkä haluat tilata Roller Funin vetonaulaksi tapahtumaasi? Otathan yhteyttä, niin räätälöidään juuri sinun tapahtumaasi sopiva konsepti!

Hinnat sisältävät ALV 10%.  Huomioithan, että hinnat koskevat vain yksityishenkilöitä. Yritykset ja seurat ottakaa rohkeasti yhteyttä, jos kiinnostutte Roller Funista tapahtumaanne. Pidätämme oikeuden hinta- ja tuotemuutoksiin.

Vuokrausehdot

 

Häppeninki Productions

Häppeninki Productions on uudenaikainen ja innovatiivinen tapahtumatuotantoyritys, joka järjestää juuri sinun unelmiesi tapahtuman. Haluamme tuottaa asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä ja annamme tästä myös 100% hauskanpitolupauksen. Tutustu Häppeninkiin!

Ole yhteydessä!