Täytä itse -paketti

Vuokraa ja kuljeta kuplat itse

Täytä itse! -kuplapaketti sopii hyvin sinulle, jonka budjetti on pieni. Paketin ideana on se, että hoidat itse kuplien kuljetuksen ja täyttämisen. Kuplat ovat pakattuna kantohihnallisiin kasseihin ja ne ovat helppo kuljettaa. Yksi kupla painaa noin 9 kg ja kuplat mahtuvat yleisimpien perheautojen takakonttehin hyvin.  Kuplien täyttäminen on helppoa ja saat siihen hyvät suulliset ja kirjalliset ohjeet. Kuplien täyttämiseen, tyhjentämiseen ja puhdistukseen aikaa menee yhteensä noin 20-30 minuuttia riippuen tekijöistä. Myös puhdistusaineet ja välineet kuuluvat hintaan. Pakettia voidaan myös muokata asiakkaan toivomuksen ja tilanteen mukaan olosuhteet huomioon ottaen.

TÄYTÄ ITSE -PAKETTI

Pakettiin sisältyy:

  • 6 isoa kuplaa
  • täyttöpumppu
  • opastus kuplien täyttämiseen ja puhdistukseen.

Vuokra-aika sopimuksen mukaan (sopimuksen mukaan kuplat voidaan toimittaa myös paikan päälle, jolloin hintaan lisätään matkakustannukset).

1 tunniksi 180 €


Huomioittehan, että mahdolliset liikuntasalivuokrat ja matkakustannukset eivät sisälly pakettien hintoihin. Lähetämme laskun etukäteen sähköpostilla. Hinnat koskevat vain yksityishenkilöitä. Pidätämme oikeuden hinta- ja tuotemuutoksiin.

Hintaesimerkkejä matkakustannuksista:

Seinäjoki— Vaasa—Seinäjoki  n. 78 €
Seinäjoki  —Kauhajoki— Seinäjoki  n. 52 €
Seinäjoki  —Kurikka— Seinäjoki  n. 32 €

Huomioithan, että hinnat ovat viitteellisiä ja ne on laskettu kaupunkien keskustojen välillä.

taytaitse

Nämä vuokrausehdot koskevat Häppeninki Productionsin omistamia Kupla Funia eli kuplafutikseen käytettäviä kuplia ja niiden täyttämisessä käytettäviä täyttöpumppuja.

Vuokrausehdot

Kuplia vuokrataan vain 18 vuotta täyttäneelle Suomessa asuvalle vuokraajalle. Täysi-ikäisyys tarkastetaan aina ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Henkilöllisyystodistuksena käy ajokortti, passi tai kuvallinen henkilökortti. Vuokraaja on vastuussa kuplista, täyttöpumpusta ja siitä, että välineet palautetaan samassa kunnossa Häppeninki Productionssille, kuin ne ovat olleet Häppeninki Productionssin luovuttaessa ne asiakkaalle. Asiakkaalla on velvollisuus tarkistaa tuote vastaanottamisen yhteydessä.

Vuokraaja käyttää liikuntavälineitä aina omalla vastuullaan, eikä Häppeninki Productions ole vastuussa asiakkaiden mahdollisista loukkaantumisista tai tapaturmista, jotka johtuvat kuplien käytöstä. Asiakkaan on noudattava kuplien käyttöohjeita. Kuplien käytöstä vastaa aina vuokraaja ja hän ei saa luovuttaa kuplia alaikäisille ilman valvontaa. Vuokraaja huolehtii aina, että kuplien käytössä noudatetaan sille säädettyjä  painorajoituksia.

Kuplien käyttäjät ovat aina vastuussa käytöstä, mukaanlukien vuokraaja. Vuokraaja vastaa välineille sattuneista vahingoista siltä osin, kun ne eivät ole  normaalissa käytöstä johtuneita rikkoutumisia.

Vuokrausaika on yksi (1) vuorokausi ja tarkemmasta nouto ja hakuajoista sovitaan kunkin asiakkaan ja Häppeninki Productionssin kanssa. Vuokrausaika alkaa siitä hetkestä, kun asiakas hakee tuotteen tai tuote on toimitettu asiakkaalle. Vuokrausaika loppuu silloin, kun tuote on palautettu Häppeninki Productionsille tai Häppeninki Productions noutaa tuotteen asiakkaalta. Jos asiakas palauttaa tuotteen tai siihen liittyvät välineet myöhässä sovitusta ajasta, peritään tästä hinnaston mukainen myöhästymismaksu.

Yleiset käyttöohjeet

Kupla Funin eli yhden kuplan sisälle voi turvallisuussyistä mennä kerrallaan yksi henkilö. Painorajoitus on 120 kg henkilö. Vuokraaja huolehtii myös, että kuplat eivät pääse karkaamaan esimerkiksi tuulen mukana minnekkään. Kuplia voidaan käyttää maalla, jossa alustana on nurmikko, liikuntatilan lattia tai muu pehmeä alusta. Hiekalla, soralla, asfaltilla tai vastaavalla alustalla käyttö on ehdottomasti kielletty.

Vuokraajalle annetaan mukaan tarkemmat kuvalliset ohjeistukset kuplien käytöstä, täytöstä ja tyhjennyksestä.

Häppeninki Productions

Häppeninki Productions on uudenaikainen ja innovatiivinen tapahtumatuotantoyritys, joka järjestää juuri sinun unelmiesi tapahtuman. Haluamme tuottaa asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä ja annamme tästä myös 100% hauskanpitolupauksen. Tutustu Häppeninkiin!

Ole yhteydessä!