Lääkitystä pimeneviin syysiltoihin?

Lääkitystä pimeneviin syysiltoihin?

Syksy on täällä taas ja illat alkavat pimentyä. Kaipaatko sinäkin lääkitystä pimeneviin syysiltoihin? Tai haluaisit kenties aloittaa uuden liikunnallisen harrastuksen? Uuden harrastuksen aloitusta kannattaakin miettiä aina tarkoin. Kannattaa ottaa huomioon muutamia kriteeritä, ennen kuin ryntäät uuden harrastuksen pariin. Mikä saa juuri sinut innostumaan? Harrastuksen ei tarvitse välttämättä olla liikunnallista ja pääasia on, että innostut siitä. Olkoon se sitten posliinimaalauskurssi tai laurukuoro, mutta harrastuksen täytyy innostaa! Syyslomaviikon tarjous

Nauru pidentää ikää!

Koska me kupla Funilla uskomme, että nauru pidentää ikää, laitoimme pystyyn TÖRKEÄN tarjouksen syyslomaviikon kunniaksi. Tarjoamme asiakkaillemme Kupla Hulvaton -pakettia hintaan 220€ (norm. 239€), koodilla syysloma, eli nyt jos koskaan kannattaa lähteä kuplailemaan ja pitämään hauskaa! Kupla Fun sopii kaiken kuntoisille pelaajille, aina 140 cm:stä ylöspäin 120 kg:aan saakka. Peli ei valitettavasti sovellu sinulle, jos olet raskaana tai kärsit selkä- ja niskavaivoista. Alaikäisiltä edellytämme huoltajan hyväksyntää.

kupla fun

Kupla Funilla on monia erilaisia hauskoja pelimuotoja

Jos et halua pelata pelkkää kuplafutista se ei haittaa, sillä Kupla Funilla on monia erilaisia hauskoja pelimuotoja! Tällaisiä ovat muun muassa Kuplan kuningas joka on versio kukkulan kuninkaasta, eli voittaja on se, joka jää viimeisenä seisomaan. Avainpelaaja on joukkuelaji, jossa molemmissa joukkueissa on oma avainpelaaja, joka yrittää ylittää vastapuolen maalilinjan. Muut pelaajat yrittävät suojella omaa avainpelaajaa ja samalla estää vastapuolen avainpelaajaa ylittämästä omaa maalilinjaa. Kuplakeilailussa osa pelaajista toimii keiloina ja yksi toimii pallona, pallo juoksee kohti keiloja ja yrittää kaataa ne. Onnistutko sinä täyskaadossa? Lisäksi pelimuotoihimme kuuluu hauska peli jonka nimi on: Kuka pelkää Kuplailijaa. Siinä yksi kuplailija asettuu kentän keskelle ja muut pelaajat yrittävät juosta kuplailijan ohi toiselle puolelle kenttää, osumatta keskellä olevaan henkilöön. Keskellä oleva kuplailija yrittää kaataa niin monta kuplailijaa kuin ehtii. Se joka kaatuu, joutuu jäädä keskiviivalle alkuperäisen kuplailijan kanssa. Voittaja on se, joka viimeiseksi jää pystyyn viivan taakse. Toki jos uskaltaa, voi vielä yrittää mennä toiselle puolelle.

 

Syyslomatarjouksemme sisältää kaiken allaolevan:

1 tunti hauskaa kuplailua, TÖRKEÄN edulliseen hintaan: 220€

12 isoa kuplaa

Iloinen ja ammattitaitoinen ohjaaja

Pallon, liivit sekä pienet verkkomaalit

Haluattehan muistaa elämyksen pitkään? Halutessanne otamme myös kuvamateriaalia peleistänne!

Varaa oma elämyksesi täältä!

(*Huomioittehan, että mahdolliset liikuntasalivuokrat ja matkakustannukset eivät sisälly pakettien hintoihin. Tarkista  kartasta oman paikkakuntasi matkakustannukset. Hinnat sisältävät ALV 10%.  Pidätämme oikeuden hinta- ja tuotemuutoksiin. Törkeä Syyslomatarjouksemme on voimassa 15.10.2017 asti ja koskee sitä ennen tehtyjä tilauksia)

 

Kirjoita kommentti