tiina.karjala@happeninki.fi

Yritysten hyvinvointipäivät

Yritysten hyvinvointipäivät

Kupla Fun TYKY -pakettimme on jokaisen työyhteisön harmaan arjen hauska pelastaja. Vauhdikkaalla Kupla Funilla saatte varmasti stressin katoamaan ja työyhteisön hengen tiivistymään. Nyt pääset antamaan esimiehellesi kirjaimellisesti kovaa kyytiä! Halutessasi voit tiedustella myös hyvinvointipakettiamme, johon kuuluu  aiheeseen liittyvä luento kuplailun lisäksi.

tyky

Paketit ja hinnat

KUPLA FUN TYKY

Kupla Fun TYKY -pakettiin sisältyy:

  • 1 tunti hauskaa kuplailua
  • 12 isoa kuplaa
  • Iloinen ja ammattitaitoinen ohjaaja
  • Pallon, liivit sekä pienet verkkomaalit
  • Oma mitali sankarille tai parhaalle pelaajalle
  • Haluattehan muistaa elämyksen pitkään? Halutessanne otamme myös kuvamateriaalia peleistänne!

Kupla Fun TYKY sopii 12–25 kuplailijalle

1 tunniksi 259 €
2 tunniksi 518 €


KUPLA FUN TYKY MINI

Jos haluatte kuplailla pienemmällä porukalla, niin sekin onnistuu! Tarjoamme pienemmälle porukalle Kupla Fun TYKY mini -pakettia. Paketti sisältää kaikki muut ylläolevat asiat, kuplien määrä on vain pienempi. Kupla Fun mini -pakettiin kuuluu 6 isoa kuplaa.

KUPLA FUN TYKY MINI sopii 6-12 kuplailijalle

1 tunniksi 189 €


Huomioittehan, että mahdolliset liikuntasalivuokrat ja matkakustannukset eivät sisälly pakettien hintoihin. Tarkista  oman paikkakuntasi matkakustannukset. Hintoihin lisätään ALV 10%. Pidätämme oikeuden hinta- ja tuotemuutoksiin.

Häppeninki Productions

Häppeninki Productions on uudenaikainen ja innovatiivinen tapahtumatuotantoyritys, joka järjestää juuri sinun unelmiesi tapahtuman. Haluamme tuottaa asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä ja annamme tästä myös 100% hauskanpitolupauksen. Tutustu Häppeninkiin!

Ole yhteydessä!