Kuplafutisturnaus yrityksille

Kuplafutisturnaus yrityksille

Oletko aina halunnut haastaa yhteistyökumppanisi, tai oletko kenties aina halunnut antaa kyytiä kilpailijallesi? Nyt siihen on ainutlaatuinen mahdollisuus, sillä Häppeninki Productions järjestää yritysten välisiä hauskoja Kupla Fun -turnauksia!  Kuplafutiksesta et tarvitse aikaisempaa kokemusta, etkä myöskään tarvitse liikunnallista taustaa, vaan oikea asenne riittää! Kenet SINÄ haastaisit turnaukseen?

Kuplafutisturnauksen ideana on tuoda eri alojen yritykset yhteen uudella elämyksellisellä tavalla. Tapahtumassa voit tutustua toisiin yrityksiin ja heidän edustajiinsa ja verkostoitua täysin uudella rennolla tavalla! Saatte varmasti myös stressin katoamaan ja työyhteisön hengen tiivistymään. Nyt pääset antamaan esimiehellesi kirjaimellisesti kovaa kyytiä! Tapahtumassa voit verkostoitua toisiin ihmisiin hauskasti ja luontevasti tekemisen ohessa, eikä sinun ei tarvitse jännittää. Tapahtuma sopii myös ujoimmille, sillä kuplailun jälkeen löytyy varmasti puhuttavaa! Jos toimit yksinyrittänänä, ei hätää, etsitään sinulle joukkue! Otathan yhteyttä tiina.karjala@happeninki.fi, jos haluat pelaamaan ja sinulla ei ole joukkuetta.


Ilmoittautumisinfo

Pelit pelataan 5 hengen joukkueissa ja joukkueeseesi voi kuulua yhteensä 8 pelaajaa (3 vaihtopelaajaa). Turnauksissa käytämme lentäviä vaihtoja ja pelaajia voi vaihtaa niin monta kertaa kuin haluaa.

Joukkue voi koostua sekä miehistä tai naisista, tai olla ns. sekajoukkue. Lohkojaot tehdään pelaajalistojen mukaan ja pyrimme laittamaan täysin miehistä tai täysin naisista koostuvat joukkueet omiin lohkoihinsa ja sekajoukkueet omiin lohkoihinsa.

Häppeninki productions tarjoaa peleihin kaikki tarvittavat välineet ja teidän tarvitsee vain pukeutua hengittäviin urheiluvaatteisiin ja kenkiin, sekä varata iloinen asenne mukaan. Katso lisätietoja FAQ- kysymyksistä.

Pelit pelataan noin 10 min pätkissä ja joukkueille tulee noin 3 peliä kerrallaan, riippuen joukkueiden määrästä.

Tapahtumaan voivat osallistua kaikki Vaasan alueella ja lähiympäristössä toimivat yritykset ja heidän työntekijänsä.

Osallistumismaksu on 120 € joukkueelta (hintaan lisätään ALV 10%). Hintaan sisältyy elämyksellinen turnauspäivä, kaikki pelissä tarvitavat välineet, tuomari sekä liikuntatilat.

Turnauksen kesto riippuu osallistujamäärästä. Aikatauluista ja muista tapahtumaan liittyvistä asioista tiedotetaan lähempänä tapahtumaa sähköpostilla.

Turnauksen voittajat saavat upeat Kupla Fun -mitalit kaulaansa.

Häppeninki Productions

Häppeninki Productions on uudenaikainen ja innovatiivinen tapahtumatuotantoyritys, joka järjestää juuri sinun unelmiesi tapahtuman. Haluamme tuottaa asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä ja annamme tästä myös 100% hauskanpitolupauksen. Tutustu Häppeninkiin!

Ole yhteydessä!